(16) Koleksi Status ‘WiCet’ Yang Tak Pernah Mengecewakan..Serius Memang Kelakar Habis!

Wechat adalah salah satu aplikasi sosial media yang paling digemari oleh para remaja terutamanya dari pelajar sekolah. Disebabkan itu, byk status atau chat yg agak kelakar ditaip oleh para gen Y ni.

 

Ayuh kita lihat antara status2 dak2 wicet ni…

Amboi, kecik2 dah sayang2 dah…soo sweett…

 

2. Kemain lagi dia…paham ke x awk tulis tu dik…

 

 

3. Alamak, mcm mana boleh ada angsa pulak dalam mulut ni

 

4. kesian membe tuh…

 

5. Jangan GENTAR ye kawan2 dengan HEATER..

 

6. Pehh…english berterabur..

 

7. Ayat kemain power lagi tu..

 

8. Picture?? Gambar??

9. Sedihnyaa..hukhuk

 

10. PERGHH!! Seram meh…takut itew..

 

11. Saya pun kesian tgk status awk dik..

 

12. Sape2 tolong lah translate blh x.. Baca 10x pn masih x faham ni

 

13. Silent body?

 

14. nasib baik x pakai dik kan…kalau pakai tu xtaw la text apa ada kt mata

 

15. BAHASA APA NIHH?????

 

16. hurmm..experience tu ada maksud lain ke…

 

Sila kongsikan jika anda rasa terhibur…