“Takpelah Kalau Ada Orang Yang Lebih Baik Saya Tak Kecil Hati”- (Video) Sajat Meraung Menangis, Netizen Turut Simpati Bukan Lagi Gimik!!

 

Video yang tular baru-baru ini tentang Nur Sajat dan Dato Aliff Syukri masih hangat diperkatakan. Di dalam video itu menunjukkan Dato Alif yang berang dengan Sajat sebab tak reti menari! Aduh, kesian Sajat tak pernah tengok Dato Aliff marah dia. Selalu memang ngam berdua..

Dato Aliff yang memarahi Sajat dengan berkata “Kau pandai menari ke tak ni?! Lembap lah kau ni!”Sejurus itu Sajat juga terlihat sedih dimarahi depan orang ramai dan berlalu pergi sambil memakai jaket. Sabar ye Sajat ..

Posting mereka berdua di Instagram menunjukkan mereka terlampau stress dengan penggambaran itu dan bermacam-macam dugaan yang menimpa.

Terbaru ini, Sajat telah berkongsi dua video baru selepas kejadian, kelihatan Sajat menangis teruk selepas dimarahi oleh Dato Aliff Syukri.

saya ada perasaan….selama ni walaupun saya di kecam tapi tidak secara berdepan kurang sikit rasa sedih….kali ni ntah kenapa hati saya rasa sedih dan terguris…😭😭Saya dah cuba bg yg terbaik,bila kita dah bg all out ada je insan2 yg x berpuas hati….x pelah Apapun saya dah bg 100% komitmen….harap pihak di sana menghargai komitmen saya….😔😔😔takpelah kalau ada org yg lebih baik saya x kecil hati….saya x bolh puaskan hati semua org……

takpelah kalau ada org yg lebih baik saya x kecil hati….saya x bolh puaskan hati semua org….

Ini respon netizen..

Ada yang gelak, ada yang kesian

Kesiannya, korang asyik kecam jer..

Propa, nak gimik macam pematah hati lah tu..

Korang ni nak kutuk2 dia macam bagus sangat, jgn tersangkut pada anak beranak korang pulak..

p/s: Gimik atau real? Kita nantikan kesudahannya dan official mv release nanti. Hmm

Sumber: IG Nur Sajat