Wow! Model Albino Dari Ukraine Berusia 18 Tahun Ini Digelar ‘Bidadari Paling Indah’ ​​Kerana Kecantikan Yang Dimilikinya!

Memperkenalkan… Nastya Zhidkova, seorang gadis cantik berusia 18 tahun yang berasal dari Ukraine.

Dia menghidap albinisme pada usia yang sangat muda menyebabkan eluruh badannya berwarna putih termasuk  juga rambutnya.

Apa yang menarik dan uniknya gadis ini dia mempunyai sepasang mata berwarna merah jambu yang cukup indah. Kewujudannya seperti mimpi, seolah-olah bidadari yang telah jatuh ke dunia fana ini.

Kerana penampilannya yang istimewa, dia sering dilihat dengan pandangan yang berbeza oleh orang di sekelilingnya. Dia juga sering menerima layanan yang tidak baik. Semasa kecil Natsya sering diskriminasi dan dibuli oleh rakan-rakannya.

Pengalaman pahit yang dialami sejak kecil membuatkan dia menjadi introvert dan tidak suka bercakap atau bergaul dengan orang lain.

Nasibnya berubah apabila terdapat sebuah syarikat pemodelan yang tertarik dengan warna dan sifat semula jadinya yang unik dan memutuskan untuk mengambilnya sebagai model di agensi mereka dan memotret satu siri gambar yang indah.

Walaupun warna kulitnya yang putih dan mata merah jambu Natsya merupakan ‘kecacatan’ gen semula jadi, namun ia juga sebenarnya adalah ciri unik yang dimilikinya dalam bidang pemodelan.

Sejak dia memulakan kariernya sebagai model dia pantas menjadi popular di internet dan digelar dengan gelaran ‘bidadari paling indah’.

Netizens yang melihat gambarnya rata-rata bersetuju bahawa dia adalah seorang gadis yang cantik dengan gaya yang tersendiri. Mereka juga bersetuju bahawa Natsya adalah bidadari di dunia fana!

Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih.

Sumber – Era Baru

55 comments

 1. Pingback: click
 2. Pingback: go
 3. Pingback: source
 4. Pingback: more on the page
 5. Pingback: more info
 6. Pingback: go to the page
 7. Pingback: a source
 8. Pingback: follow the link
 9. Pingback: learn more here
 10. Pingback: here
 11. Pingback: notehub.org read
 12. Pingback: notehub.org
 13. Pingback: go to the page
 14. Pingback: notehub.org
 15. Pingback: notehub.org
 16. Pingback: see more
 17. Pingback: visit the page
 18. Pingback: notehub.org
 19. Pingback: notehub.org

Comments are closed.