(6) Ini Bukti Konspirasi Kematian Avril Lavigne Yang Ramai Yang Tidak Tahu. Bukti No 3 Memang Nampak Jelas Fake Avril!! Boleh Pecaya Ke?

Pasti anda pernah mendengar mengenai dakwaan kematian penyanyi yang berasal dari kanada, Avril Romona Lavigne atau nama komersialnya Avril Lavigne.

Jom MH kongsikan threat yang menarik mengenai konspirasi kematian Avril.
Latar belakang
Avril dilahirkan di Ontario, Canada pada tahun 1984 dan album pertamanya Let Go yang di lancarkan pada tahun 2002 ketika Avril berumur 18 tahun.

Disebabkan albumnya mendapat sambutan yang begitu menggalakan menyebabkan populariti Avril naik mencanak dan tidak dapat ditangani oleh pihak paparazi.

Dikatakan, disebabkan itu Avril terpaksa mengupah seorang wanita bernama Melissa Vandella, yang mirip dengan wajahnya hanya untuk penyamaran menutup identiti sebenar Arvil daripada pihak media terutamanya paparazzi.

Sejak itu hubungan mereka berdua menjadi akrab dan Avril tidak ketinggalan mengajar gadis tersebut untuk menyanyi mengikut caranya.
‘Kejatuhan’ Avril
Pada tahun 2003, sewaktu Avril sibuk melancarkan album ketiganya. Datuk kesayangannya telah meninggal dunia hingga menyebabkan Avril hilang tempat bergantung lalu menjadi murung.

Jika perasan, sejak pemergian datuknya. Avril kelihatan agak bersedih hingga menghasilkan beberapa lagu berunsur sentimental. Contohnya Nobody’s Home dan My Happy Ending.

Menurut beberapa sumber, Avril telah membunuh diri disebabkan terlalu sedih dengan cara mengantung diri.

So, kalau korang hidup zaman 2003 dan seterusnya korang akan perasan namanya telah diubah dan semua orang mengenali Avril dengan nama PUNK princess.

Malah sumber menekankan, ada beberapa bukti yang mengesahkan Arvil sekarang yang ada itu sebenarnya hanya clone sahaja…

1. Tulisan tangan Avril yang lama dan baru begitu ketara berbeza.

2.Pada video klip yang berjudul Hello Kitty, Avril berpenampilan sangat feminin dengan memakai baju berwarna merah jambu, padahal penampilan yang sebelumnya dia akan selalu berpenampilan gothic. Video tersebut juga mendapat kecaman daripada pelbagai pihak.

3.Penampilan kulit yang tampak lebih gelap daripada sebelumnya. Adakah Avril mengelapkan Kulit? Em..entahlah

4.Penggunan eyeshadow pada bawah matanya yang berbeza dari biasa yang selamanya menjadi ciri khasnya.

5.Rahang yang tidak runcing dari sebelumnya.

6.Persekitaran pada foto yang dimuat naik di Instagram Avril bukan seperti yang biasa.

Adakah benar Avril telah meninggal dunia? Tidak dapat disahkan lagi sehingga kini. Tetapi MH rasa mungkin ini merupakan perubahan biasa yang akan dilalui setiap orang apabila meningkat dewasa.

Atau mungkin memang Arvil memang berniat untuk berubah angin dan hidup cara yang baru. Siapa tahu bukan?

 

Credit – mediahiburan