‘Oiii delete oii’ – respon Aeril selepas isterinya muat naik video ramai awek Korea mahu bergambar dengannya

Sejam yang lalu, pelakon Wawa Zainal atau nama sebenar Nur Hawa binti Zainal Abidin, memuat naik video beberapa gadis Korea yang mahu bergambar dengan suaminya, Aeril Zafrel, ketika bercuti ke negara itu.

Baru saja dimuat naik, namun ramai netizen yang terhibur dengan kapsyen Wawa yang dikatakan lawak selain mendakwa pelakon itu sangat sporting.

“Jangan kata awek Korea, geng kunyit pun ramai geram dengan Aeril. Cuma tak sempat nak rekod. Hahahaha! Kenapa eh? Hello, bini dia kat sebelah ni,” tulis Wawa.

Di ruangan komen pula, Aeril pula meminta Wawa menurunkan video berkenaan.

“Oii delete oii,” tulis Aeril.

Netizen seronok dan suka melihat ragam keluarga selebriti ini yang selalu ‘sweet potong kaki’.

 

“Suami handsome memang menjadi perhatian orang. Tapi akak memang wife yang sporting. kalau saya, dah duduk tengah-tengah between them. Hahaha!” – Hia Azmi

Netizen tidak menolak kemungkinan, gadis-gadis Korea mahu bergambar dengan Aeril kerana rupa parasnya yang dikatakan menyerupai Wolverine, salah satu watak utama dalam filem X-Men.

Sumber – TheReporter

75 comments

  1. Pingback: Cialis prices
  2. Pingback: Viagra or cialis
  3. Pingback: Buy viagra
  4. Pingback: writeaessay
  5. Pingback: Cialis tablets
  6. Pingback: Buy viagra
  7. Pingback: Generic cialis
  8. Pingback: Buy cialis
  9. Pingback: Cialis pills
  10. Pingback: home live cam
  11. Pingback: this web page
  12. Pingback: Buy cialis
  13. Pingback: read further
  14. Pingback: more on the page
  15. Pingback: view more
  16. Pingback: taken from here
  17. Pingback: go here
  18. Pingback: link
  19. Pingback: learn more here
  20. Pingback: Cialis prices
  21. Pingback: Cialis prices
  22. Pingback: writeaessay
  23. Pingback: Cialis 5 mg
  24. Pingback: Cialis coupon
  25. Pingback: see more
  26. Pingback: notehub.org link
  27. Pingback: notehub.org
  28. Pingback: provided link
  29. Pingback: notehub.org
  30. Pingback: go to the source
  31. Pingback: continue
  32. Pingback: notehub.org
  33. Pingback: source
  34. Pingback: notehub.org
  35. Pingback: provided link
  36. Pingback: click here
  37. Pingback: notehub.org
  38. Pingback: find out more
  39. Pingback: go
  40. Pingback: notehub.org
  41. Pingback: continue
  42. Pingback: d2a20854899.com
  43. Pingback: topfuckgals.mobi
  44. Pingback: topfuckgals.mobi

Comments are closed.