‘Yang Penting Dapur Berasap’ – Dikecam Kuali Buruk, Ini Respon ‘Win’ Dari Farah Dhiya

 

Siapa ikuti Farah Dhiya di laman Instagram pasti tahu penyanyi ini sering berkongsi masakannya. Bukan sahaja cantik, siapa sangka Farah Dhiya ada bonus pandai memasak. Memang boleh telan air liur tengok semua masakan dia. Untunglah siapa dapat..

Namun, ada satu komen netizen ini mempertikaikan kuali yang digunakan Farah Dhiya. Netizen ini menyuruh Farah membeli kuali yang elok. Amboi kak! Ini respon win Farah Dhiya.
Ayam sambal

Menerusi perkongsian Farah Dhiya, dia berkongsi masakan Ayam Sambal. Namun ada satu komen yang menyuruh dia membeli kuali baru. Rata-rata netizen menghentam kembali komen yang dibuat. Farah Dhiya turut membalas kembali komen itu. Haa kan dah mendapat.
Beli yang elok sikit

Respon Farah

Itu kuali favourite saya,bukan pasal tak boleh beli kuali lain,macam2 jenis kuali saya ada,u name it.Saya pengumpul kuali tapi yg buruk ni jugak favourite saya.Kuali buruk tak melambangkan apa2,yg penting dapur berasap,stop judging.Kalau awak tak suka pakai kuali buruk itu masalah awak,nothing to do with me.Pelik sungguh manusia macam awak ni,kuali org pon nak sibuk.

Ramai sokong

Sumber : Farahdhiya via ohbulan